Постачальник електроенергії — що це за компанія і як вибрати

Електрика, яке використовується в приватних житлових, багатоквартирних будинках, офісних, виробничих, адміністративних та інших будівлях виробляє і продають різні компанії.

Це не одне і те ж. Багато споживачів не в курсі, так як ніколи не вдавалися в подробиці, будучи впевненими, що від них вимагається своєчасна оплата. Почасти, це так. Але, в разі, якщо якість послуг або їх вартість не влаштовують, можна поміняти постачальника електроенергії.

Або, якщо це тільки побудований об’єкт і його планують електрифікувати, можна уважно вивчити ринок постачальників і вибрати найбільш оптимальний варіант з урахуванням всіх параметрів. За вигідними цінами в Україні послуги енергопостачання пропонує ТОВ «МЕГАТРЕЙДІНГ» www.megatrading.com.ua.

akiydihp

Хто такий постачальник електроенергії

Тут начебто все зрозуміло.

Це компанія, яка здійснює поставки електроенергії. Правда, не всі знають, що в ланцюзі постачань не одна, а кілька компаній. Як мінімум, в нашій країні це завжди так. Одна і та ж компанія не може виробляти і поставляти споживачам електроенергію. І справа не в тому, що це фізично або технічно неможливо.

Це все легко організувати, особливо, якщо мова йде про великих холдингах. Поставка і виробництво електроенергії диференційована, щоб не було монополій.

Це потрібно для того, щоб компанія, яка контролює все, не могла на свій розсуд навмисне завищувати ціни, користуючись тим, що у абонентів немає вибору і вони будуть змушені платити. Кожна ланка ланцюга поставок — це окрема, незалежна від інших компанія.

Сама ланцюг виробництва і поставок виглядає наступним чином. Виробництво. За це відповідає генеруюча компанія, яка продає на оптовому ринку електроенергію. Закупівля. Її здійснює гарантує постачальник. Саме вона закуповує електроенергію у виробника за ринковими цінами. Мережева компанія. Ця організація здійснює транспортування та надання електроенергії кінцевому споживачу.

mpz0xxhp

Як вибрати постачальника електроенергії

Перш за все, необхідно уточнити, чи можливий цей вибір.

Тут все залежить від регіону, в якому знаходиться споживач. У деяких віддалених районах постачальник всього один і вибору немає. Однак в більшості центральних регіонів він є. Представлено кілька постачальників і можна порівняти умови, якість послуг, вартість та інші параметри.

Благо, зараз є інтернет і з його допомогою можна знайти інформацію, відгуки, навести довідки про якісь скандали чи прецедентах, пов’язаних з цією організацією.

Це дозволить побудувати максимально точну картину про кожного постачальника і вибрати самого підходящого.


Оставить отзыв

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *